Šodien piedāvāju jums lielisku un vieglu brokastu recepti, kuras pamatā ir lavašs. Tās pagatavošana aizņem tikai dažas minūtes, un pēc pirmās reizes jūs vēlēsieties to gatavot atkal un atkal.
Šī recepte manā ģimenē ir kļuvusi par iecienītāko, un es esmu pārliecināta, ka tā kļūs arī par jūsu iecienītāko.
Pagatavošanas process:
Paņemiet plānu lavašu, pārgrieziet to trīs daļās un sagrieziet taisnstūrveida gabaliņos. Jums vajadzētu iegūt 6 vai 8 platas sloksnes.
Tagad pagatavosim pildījumu. Dziļā bļodā sajauc 200 gramus biezpiena ar vienu olu, kārtīgi samīcot ar dakšiņu.
Šai masai pievieno 200 gramus siera, kas sarīvēts uz rupjas rīves, un labi samaisa.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Gaisīga kūka bez neviena grama miltu – viegli tiks galā arī tie, kuri tikai sāk apgūt kulinārijas prasmesby Anete Vītola
- Zvejnieks no Kurzemes aicina izvairīties no šādām apkaunojošām kļūdām sarkano zivju sālīšanas procesāby Rinalds Bergmanis
- Krabju salāti jaunā versijā: neparasta garša, kas ir pat labāka par klasikuby Rinalds Bergmanis